За нас

Како дел од MI-DA Group, брендот CSD постои повеќе од 30 години на македонскиот пазар, што само по себе е доказ дека станува збор за една од најстарите компании од областа авто-хигиена, но и фирма која низ годините станала пример за квалитет и навременост во извршување на своите услуги.

CSD има една единствена цел, задоволни клиенти.

Водени од ваквиот мотив низ годините CSD за да ја оствари својата цел основа тим кој секојденвно се грижи за враќање на сјајот на вашите автомобили преку чистење на неговата внатрешност и надворешност, хемиско чистење како и дополнителни услуги кои подразбираат оддржување на еден автомобил.

Услуги

  • Перење на возило
  • Хемиско чистење на возило
  • Полирање на возило
  • Полирање на фарови
  • Надворешно/внатрешно перење на патничко возило

   200 ден
   30 мин
   • Всмукување на енетериер
   • Нанесување на активна пена за каросерија
   • Перење со вода под висок притисок
   • Премачкување на ентериер со средства за таа намена
  • Надворешно/внатрешно перење на теренско возило

   250 ден
   30 мин
   • Всмукување на енетериер
   • Нанесување на активна пена за каросерија
   • Перење со вода под висок притисок
   • Премачкување на ентериер со средства за таа намена
  • Надворешно/внатрешно перење на комбе

   300 ден
   30 мин
   • Всмукување на енетериер
   • Нанесување на активна пена за каросерија
   • Перење со вода под висок притисок
   • Премачкување на ентериер со средства за таа намена
  • Хемиско чистење на возило

   2000-5000 ден
   24 часа
   • Седишта
   • Тапацир на врати
   • Под
   • Кров
   • Багажник
   • Пластични површини
   • Кожни површини
   • Инструмент табла
   • Премачкување на ентериер со средства за таа намена
   • Нанесување на миризлив освежувач
   • Алуминиумски бандажи
  • Полирање на возило

   2000-5000 ден
   8 часа
   • Полирањето се врши во 3 чекори, и тоа:
   • Отстранување на сите нечистотии кои неможат да се отстранат со обично перење
   • Нанесување на паста за полирање која ги отстранува ситните гребнатинки на лакот
   • Нанесување на паста која ја освежува бојата и воедно го продолжува животниот век на каросеријата
  • Полирање на фарови

   1000 ден
   60 мин

Контакт

 •  
   
 •